Semasa

"Kau Patut Kena Pecat!!" - Datuk Ramli MS Mengamuk

"Kau Patut Kena Pecat!!" - Datuk Ramli MS Mengamuk


Pemuzik popular Datuk Ramli MS sekali lagi mencuri perhatian baru-baru ini.

Ramli MS yang merupakan juri Gegar Vaganza telah meluahkan rasa tidak puashatinya kepada seorang produser.

Ini kerana bayaran yang ditawarkan untuk satu program televisyen amatlah rendah dan dikatakan tidak berpatutan.

Ramli MS mendedahkan produser untuk satu program raya hanya menawarkan wang sebanyak RM300 kepada artis.

Memang angin satu badan Ramli MS dan mengharapkan sepatutnya orang yang menawarkan itu dibuang kerja.

Suami kepada Alyah ini juga memberi tips kepada para artis supaya tidak mengambil job tersebut dengan cara sinikal.

Ini komen dari Ramli MS di facebooknya:

300henget artis di bayar untuk malam raya tv program?ni tahun 1972 ke?

kau sgt bangsat!!!ko patut di buang kerja or amik je bhangla2 kat pudu tu nyanyi untuk tv program ko!!!! 

Tip dari sya utk artis2 ...klu ada offer camni jawab kat produser tu.aku bagi ko 300 henget ko jgn call aku lagi ok.tq

Sementara itu, dilihat ada artis yang bersetuju dengan pemuzik hebat ini dan antaranya ialah penyanyi Nurul.

Ini komen dari Nurul:

This is the reason why i don't appear much in certain tv station. Our time is money too. Just to share with you all the public. 

This is what we getting some time. But I always got good payment from Astro and Rtm so far.

Susah kan nak hidup untuk artis.. nasib baik i have herbalife and working on my new French album project. Not to bad mouth about tv station that used to support me... tapi sudah-sudah la bayar ciput.

Artis pun nak hidup and ada bill nak bayar.

Nah.. today the truth has revealed from yours truly Dato Ramli MS. This one i like



Sumber : berita memey

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.