Semasa

Pengasas Produk Ni Pernah Jadi TIKUS PUTIH Utk Produk Sendiri. Hasilnya Amat MENGEJUTKAN !!!

Pengasas Produk Ni Pernah Jadi TIKUS PUTIH Utk Produk Sendiri. Hasilnya Amat MENGEJUTKAN !!! | Nama saya Kliz. Tension! Hanya orang yang mengalami nye saja yang tahu betapa seksanya diri ni bila nak keluar rumah jumpa orang ramai dan orang terdekat bila kulit muka penuh jerawat dan bertompok.

Kulit muka Kliz sebelum ni memang jenis mudah berjerawat dan sangat sensitif . Jadi selalu beli produk-produk di luar sana tu. Tapi….. Pakai produk lain ya memang nampak cerah putih tapi apa guna kalau jerawat asyik naik makin lama makin banyak. Maluuu….

Pastu mula terfikir macam nk buat produk sendiri memandangkan kulit muka saya ni memang jenis susah nak jumpa skincare yg sesuai. Buat apa kulit cerah tapi jerawat duk naik kann.

Berpuluh2 sample yang telah dicuba dari kilang2 tapi hampa sampai naik mcm2 jenis benda kt muka. Jadi setelah banyak kali Kliz test dan boeh kata asyik menjadi tikus putih utk sample bagi produk sendiri. Hasilnya amat mengejutkan. Bukan setakat jerawat dan bertompok tapi terus meradang kemerahan. Takleh panas, mesti jadi sangat pedih. Betul-betul azab.

Tapi ada satu ramuan ni Kliz dah cuba. Dan memang mujarab insyaAllah. Dah cuba juga ngan kawan-kawan yang ada masalah sama, alhamdulillah berjaya. Dan atas tanggungjawab untuk berkongsi dengan wanita-wanita atau lelaki yang mempunyai masalah yang sama, akhirnya Kliz keluarkan produk OBS (Omera Beauty Skincare) yg dibuat sesuai utk semua jenis kulit.

Jerawat di muka Kliz pun dh hilang dan parut jerawat pun makin pudar. Walaupun lambat dan kulit tak mghelip bersinar cerah dengan cepat tapi kulit saya lebih sihat dari dalam.

Alhamdulillah jerawat saya dah hilang. Kalau naik sekarang pun cepat hilang sebab secara natural mmg hormon perempuan biasala akan naik jerawat time2 tertentu kan.

Sebab kulit yg sihat masih aktif hilangkan jerawat secaara natural bukan paksaan. Kliz yakin produk ni sah2 selamat untuk kegunaan sendiri bukan hanya keluarkan produk dan jual.

Sebab sy produk owner dan sy tahu apa bahan yg ada dlm produk tersebut.

Kliz dah pakai produk selama 6 bulan. Happy sangat2 sebab kulit sy dh kembali seperti asal … dan sy dh tak bimbang lagi dgn masalah jerawat …

Kulit pun lebih bermaya dan wrinkles2 pun semakin kurang. tanpa sebarang injection pun kulit blh maintain dan nmpak semakin muda.

So Kliz suka untuk share dengan ramai wanita diluar sana yg mempunyai masalah sama dgn sy atau masih mencari2 produk skincare yg selamat . Bagi sy bukan keuntungan semata2 tetapi kepuasan jika dpt berikan yg trbaik utk pengguna. Nak tau lebih lagi boleh lawat FB Omera Beauty (LINK) atau Whatsapp http://ift.tt/2rv1l76




The post Pengasas Produk Ni Pernah Jadi TIKUS PUTIH Utk Produk Sendiri. Hasilnya Amat MENGEJUTKAN !!! appeared first on SAYALUVISLAM.



Sumber : sayaluvislam

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.