Semasa

Rakan Dedah Perangai Suspek Memang Suka Membuli, Kaki Pukul Sejak Sekolah Menengah

Rakan Dedah Perangai Suspek Memang Suka Membuli, Kaki Pukul Sejak Sekolah Menengah


Seorang lelaki bernama Am telah membuat pendedahan tentang kes bunuh kadet Zulfarhan di laman Twitter baru-baru ini.

Am merupakan rakan sekolah bersama salah seorang suspek iaitu Hairi. Dari komen-komen, Am memberitahu mereka berdua merupakan bekas sekolah STAR.

Hairi merupakan antara suspek yang dituduh membunuh kadet Zulfarhan setelah mendera dengan menggunakan sterika wap.

Am memberitahu bahawa Hairi merupakan juniornya di sekolah berkenaan dan memang gemar membuli dan memukul pelajar lain ketika di sekolah menengah.

Ini antara komen dari Am:

"Walaupun kau junior aku kat sekolah dulu, aku tetap kecewa sebab kau bawak perangai gangster sekolah tu masa kt universiti. Kecewa bro... 

"Sekolah elite, tapi otak kau macam baru lepas keluar dari neraka. Dari sekolah sampai sekarang, tau nak guna kekerasan je. Bodoh 

"Anggaplah ini karma, dan balasan dari doa insan2 teraniaya yg pernah kau pukul masa kat STAR dulu. Tuhan bayar cash sekarang. 

"Aku takkan sesekali kasihankan kau. Aku cuma bersimpati pada family kau. Kesian mak & ayah. Kesian dowww... Kau mesti tak pernah fikir kan?

Ini thread dari Am:





Sumber : berita memey

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.