Semasa

Suami Komplen Isteri Tak Cantik , Anak Tak Comel . Mana Taknya Dah Beranak 6 !



Komplen isteri tak cantik,anak tak comel seperti tidak bersyukur dengan pemberian Allah .
Insaflah .


Yang ini kisah lain dari member

Nama aku shaii nak minta pendpt tapi jgnlah kondem habis k. Aku seorg lelaki yg good looking mmg boleh tahan jgla orgnya. Tapi isteri aku ni tak cantik. kami punya anak dah nak 6 org setakat ni tapi semuanya anak2 tiada yg comel atau cantik/hensem. Bukan nak hina ciptaan Allah. Tapi hati tu terdetik knp anak2 sikit pun tiada rupa.. mungkin sbb ibunya?? Hmmm aku jeles bila tgk member2 lain duk post gmbr anak2 kat fb yg comel2. Rasa sgt2 bersalah sebab aku jadi tak suka post gmbr anak kat fb. Apa lg nak upload gmbr isteri. Aku cuba nak terima kenyataan jg tapi hati manusia ni byk sgt nak fikir. jadi sebenarnya penting jg kahwin dgn org yg ada rupa ni kan...??? mungkin sb aku terlalu di puji org hingga mnjd riak. Dan semua mesti perpect tapi Allah tak bagi. Dugaan apa ka ini. Paling sedih bila nak ke majlis2 member tnya anak ka bro?? Tak serupa pun. Aku dah faham dan masak ayat tu. Tapi bila aku jln dgn wife pulak org tak tanya sb dah nmpk muka bini tu mcm muka anak. Hmmmm. Bini aku ni pun satu hal dah tau diri tu tak cantik berabis pulak nak cantikkn diri sampaikn makeup nya mcm donut bertepung. Hakikatnya org cantik jg yg terbaik kan sb tiada effort utk kelihatan cantik kan. Jadi mcm mn ni?


Antara komen dari netizen  yang mana lebih menyifatkan cinta lelaki itu hanya pada paras rupa 



Sumber : KRT



Sumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.