Semasa

Terpaksa Tangguh Perjalanan Lebiih Dari Lima Jam Selepas Seorang Wanita Tua Baling Duit Syiling Dalam Enjin Pesawat . Alasannya Tu Memang Tak Masuk Akal !Memetik laporan South China Morning Post , kapal terbang China Southern Airlines 380 yang telah berlepas dari Lapangan Terbang Antarabangsa Shanghai Pudong  Penerbangan dari Shanghai ke Guangzhou telah ditangguhkan selepas penumpang wanita tua disyaki membuang duit syiling ke dalam enjin pesawat untuk memastikan "nasib baik"
9 kepingan syiling ditemui selepas melakukan pemeriksaan dalam enjin pesawat . Wanita dipercayai berusia 80 tahun  itu membaling ketika sedang menaiki tangga ke pesawat sebelum perbuatannya itu disedari  oleh pramugari .

Akibat dari kejadian itu , penerbangan tersebutlewat 5 jam bagi memastikan keadaan benar-benar selamat . Kata Juruterbang , kerosakan serius boleh berlaku jika logam disedut oleh enjin pesawat .

Seterusnya , penumpang yang memberi masalah semasa penerbangan nama akan disenarai hitam terus dari syarikat berkenaan .


www.kakishare.my

Sumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.