Semasa

3 Beradik Anak Pak Nasir Yang Cantik , Anzalna Mia Dan Afifah .Ramai yang tak kenal rupanya adik Anzalna iaitu Mia dan Afifah . Mungkin kenal sekarang dek kerana kes Aliff Aziz dan Afifah yang semakin panas . Tak tahu bila nak sejuk !

Selepas Anzalna memberikan komen kes adiknya , IG nya diserang netizen dengan teruk . Kemudian terpaksa disable comment di IG . Pedihh ulu hati kalau baca beb .

Kemudian diikuti adiknya Afifah Nasir menutup ruuangan komen dan sekarang Mia Nasir pula jadi mangsa . Netizennn ohhhhhh ..

Tapi mereka bertiga memang cantik . 

Sedikit bio tentang mereka bertiga yang dapat dikongsi :

Nur Anzalna Bte Md Nasir 
9 Januari 1988

memiliki darah kacukan Melayu, Cina ,Punjabi dan Bugis. Bapanya berketurunan Cina manakala ibunya berketurunan Punjabi. Anzalna membuat penampilan pertamanya sebagai salah seorang finalis Dewi Remaja 2009/2010, beliau kemudiannya melibatkan diri dalam bidang lakonan pada 2011.Mia Nasir 
Lahir pada tahun 1991 

http://ift.tt/2waKfuL
http://ift.tt/2vi47zB


Nur Afifah binti Md Nasir

15 Februari 1993 
Nama Popular : Afifah Nasir
Drama : Aku Bukan Bimbo (2016)
Telemovie : Isteri-isteriku (2016)Afifah Nasir mempunyai wajah yang agak seiras dengan kakaknya Anzalna Nasir dan ramai yang mengatakan mereka adalah kembar. Tapi hakikatnya mereka hanyalah adik dan kakak.
Muncul dalam telemovie berjudul Isteri-isteriku yang ditayangkan di TV9 pada 17 Oktober 2016 laluLaman IG : http://ift.tt/2eVOelF
Sumber : IG Anzalna, Afifa & Mia 

www.kakishare.my

Jom tengok rancangan baru Siakap Keli x Kaki Share iaitu Akak Travel tonton video best ni :Sumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.