Semasa

Afifah Nasir Akui Itu Semua Palsu Dan Dakwa Ada Yang Ambil KesempatanMengambil kesempatan dalam kesulitan untuk keuntungan peribadi adalah salah dan tidak beretika .
Itulah yang terjadi apabila nama Afifah Nasir sedang rancak menjadi bahan bualan orang ramai, memang banyak orang mengambil kesempatan.

PENDEDAHAN

Satu laporan dari portal mStar mendedahkan apabila isu ini menjadi viral, ada pihak telah mewujudkan akaun Facebook palsu yang menggunakan nama Afifah Nasir.

Melalui laporan dari portal mStar Online, akaun tersebut diwujudkan sejak bermula kontroversi ini melanda iaitu hari Jumaat lalu dan akaun FB ini memang mendapat tumpuan ramai.Beberapa gambar Afifah yang dimuatnaik memang menjadi viral dan menerima banyak komen-komen dari orang ramai.

Di FB tersebut, rata-rata pengikut juga mengambil kesempatan meluahkan perasaan tidak berpuas hati terhadap adik kepada Anzalna Nasir itu.

PENGESAHAN AFIFAH

Pihak mStar mengatakan mereka ada menghubungi Afifah Nasir dan pelakon baru itu sendiri mengesahkan dia tiada akaun Facebook.

Oleh itu semua post tersebut dibuat oleh akaun palsu Afifah Nasir. ianya sah akaun palsu!

sumber : Mstar

www.kakishare.my


_________________________________________________________
Jom tengok rancangan baru Siakap Keli x Kaki Share iaitu Akak Travel tonton video best ni :Sumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.