Semasa

Baju 10 Tahun Dulu Sampai Dah Boleh Pakai , Dato Vida 'Terpaksa' Kurus Demi Muzik Video 'I Am Me' ,


Siapa tak kenal usahawan wanita berjaya Dato Seri Vida atau nama sebenarnya Dato Dr Hajjah Hasmiza Othman ? Seorang yang mempunyai aura positif selalu , ceria , humble dan berani serta kaya beb !! 

Terbaru , Dato Vida melancarkan sebuah video muzik nyanyiannya sendiri lirik oleh Edry Kru kini mendapat jumlah tontonan sebanyak 300 ribu kali tontonan selepas 4 hari memuatnaik ke lama youtube . Wahhh satu pencapaian terbaik . 


Lagu yang catchy dan ceria memang sesuai untuk Dato Vida seiring dengan wataknya .

Terdahulu sebelum rakaman berjalan , Dato sempat merakam ( LIVE ) dan berceloteh dengan pengikut di facebooknya Sayang-sayang DSV . Dalam video berkenaan DSV mengatakan bahawa baju yang dipakai untuk Iam Me adalah 10 tahun dahulu . Wahhhh ! Mengujakan . Ke DSV banyak lompat-lompat ni untuk turunkan berat badan ?

Sebenarnya , DSV hanya mengamal produk terbarunya MILLERZ , tanpa diet dan makan seperti biasa. Itulah rahsianya . Dalam masa 4 hari sahaja tampil lebih cantik .Mesti cuba !!

KS always support DSV . Bagi korang yang masih belum tengok muzik video DSV Iam Me tu , korang wajib tengok . Kalau luar negara kita ada gangnam style , i have an apple , tapi kita di Malaysia ada DSV - Iam Me . Terbaik DSV . Keep it Up  .

www.kakishare.my
Sumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.