Semasa

"Gambar Yang Dikecam Telah Lama Di Papan Billbord" - Joyrevfa Minta Media Hentikan Fitnah

                           

Menjadi perbualan hangat seketika apabila muncul komen-komen dari netizen apabila tular semalam gambar lama Siti Arifah Amin atau lebih dikenali Joyrevfa , isteri kepada Hafiz Hamidun .

Gambar berkenaan mendapat kecaman dari netizen apabila ia dikatakan tidak sesuai kerana kelihatan seksi dan membawa imej kepada penyanyi nasyid terkenal di Malaysia .
                                  


Foto berkenaan tidak mungkin akan diturunkan dari papan billboard kerana kosnya mahal  . Joyrevfa turut memohon maaf dan meminta orang ramai tidak berterusan mengecam beliau .


Tambahnya lagi , Saya juga mohon page2 yang lain jangan sebarkan lagi gosip2 yg tidak sah tentang saya tanpa mendapat penjelasan dari kedua belah pihak supaya tidak berlaku keretakkan silaturrahim antara kami.. 👍🏼


Kami dari Kaki Share memohon maaf atas penyiaran artikel berkenaan gambar dan juga cerita berkenaan IG yang diblok oleh Pn. Siti Arifah Amin (Joyrevfa isteri kepada Penyanyi Hafiz Hamidun) Artikel tersebut telah kami padam samada di page Kaki Share mahupun blog kakishare.my . 

Sekali lagi pihak kami memohon maaf atas penulisan yang menyinggung dan mengganggu emosi pihak Pn Siti Arifah sekeluarga . 

Ikhlas , Kaki Share

Sumber : FB Siti Arifah Amin


www.kakishare.my


Sumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.