Semasa

Gara-Gara Viral Kenyit Mata , Gadis Ini Terpaksa Menutup Akaun FB , IG Dan Twitter Kerana Menerima Ugutan ??Siapa sangka hanya kerana kenyitan mata dan lambaian beserta senyuman manis boleh menjadi terkenal secara tidak sengaja .


Selepas tular video berdurasi 8 saat , gadis bernama Suziyana terpaksa menutup semua akan laman sosialnya seperti IG , Twitter dan FB kerana menerima kecaman dan ugutan dari beberapa orang yang tidak dikenali .

Menurut Metrotv , 

"Ada yang mengecam hanya disebabkan kehadiran saya pada majlis itu dan dikaitkan dengan isu politik.

"Saya cuma menjalankan tanggungjawab saya sebagai anak menemani ibu, Roslina Karim, 57, yang mahu ke sana. Ayah saya dah lama meninggal dunia," 

"Terus terang saya katakan, saya menangis membaca komen yang negatif itu. Saya mengadu kepada ibu dan memeluknya sambil bertanya, adakah saya sudah memalukannya?

"Ibu jawab, 'tidak, mak bangga ada anak macam kamu. Anak yang kuat di luar dan tersenyum, tetapi di dalam, air mata yang keluar'," katanya yang berasal dari Felda Jengka 21, Pahang.

Norsuziyana bagaimanapun menerima segala kecaman yang di terima kerana tahu keluarganya sentiasa memberi sokongan dan semangat tidak berbelah bahagi.

"Mulut orang saya tak boleh tutup. Saya reda dengan semua ini dan kakak beritahu, saya kena terima kerana ini semua dugaan.

"Sejujurnya saya tak pernah alami situasi macam ini. Orang di luar tak kenal saya, tapi ibu, adik beradik dan kawan-kawan saya kenal saya macam mana," katanya.

Katanya, dia terbuka sekiranya mendapat peluang lain selepas ini seperti peragaan dan bidang seni kerana memang berminat dan sudah menerima 'lampu hijau' daripada keluarganya.

Suziyana anak campuran , dimana bapanya berketurunan darah campuran cina . Ohh patutlah cantik .

Kita ambil yang positifnya dik ya , mana tahu hanya kerana satu kenyitan mata maka terbuka luas rezeki untuk Suziyana selepas ini . Tambahan pula memang minat dalam bidang seni . KS ucapkan good luck !

sumber : metro TV

www.kakisharemy

___________________________ 
Jom tengok rancangan baru Siakap Keli x Kaki Share iaitu Akak Travel tonton video best ni :
Sumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

2 comments:

  1. A great many individuals making several destinations on a wide scope of points every dayviral videos

    ReplyDelete

Powered by Blogger.