Semasa

Guru Lelaki 53 Tahum Tenung Dan Paksa Pelajar Lelaki Lakukan Oral Seks Dalam Tandas OKULagi kejadian melibatkan seorang pelajar lelaki berusia 13 tahun yang dipaksa oleh seorang guru lelaki berusia 53 tahun untuk melakukan oral seks ketika pelajar berkenaan sedang membuang hajat .

Guru muzik itu dikenakan penjara atas perbuatannya yang bertindak sedemikian ketika berjumpa dengan seorang pelajar lelaki yang baru dikenali di Stesen MRT Redhill .

Menurut laporan akhbar Straits Times , pelajar lelaki berkenaan pada ketika itu sedang membuang air kecil ketika menggunakan tandas awam di Redhill MRT Singapura kira-kira 27 ogos tahun lalu pada jam 9 malam .

Ketika itu pelajar berkenaan didekati oleh suspek dan merubah ke tandas bersebelahan pelajar lelaki berkenaan . Kemudiaany suspek menegur dan berkenalan dengan mangsa secara ringkas .

Mangsa kemudian terus diikuti berjalan ke arah Tiong Bahru Park sebelum diajak berhenti tandas awam berdekatan .

Semasa dalam tandas , suspek telah melakukan oral seks terhadap mangsa berkenaan sebelum membuka tali pinggangnya namun ditolak oleh mangsa dan meminta untuk beredar dari kawasan tersebut .

Mangsa kemudian membuat laporan polis pada jam 1.50 pagi keesokan harinya . Pihak polis berjaya menahan suspek (chan ) di kediaman Strathmore Avenue selepas identitinya dikenalpasti melalui cctv.

Hasil siasatan pihak polis menemui DNA Chan  pada baju  , dada , telinga dan juga telinga mangsa .
Chan juga didapati menyimpan lebih 2000 koleksi video lucah .

Chan dijatuhi hukuman pernjara 20 tahun namun tidak boleh dikenakan hukuman sebatan kerana tlah melebihi umur 50 tahun .

sumber : Straits Times

www.kakishare.my


____________________________________________________

Jom tengok rancangan baru Siakap Keli x Kaki Share iaitu Akak Travel tonton video best ni :

Sumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.