Semasa

Kalah Bola Melaka Lawan Kelantan , Ada Ke Patut Dia Kata Cencalok Melaka Bau Macam Tahi !!! Hawau Betul Jantan Ni


Berdasarkan lontaran komen yang diberikan berbaur kenegerian kelantan dan melaka , tahulah ks bahawa ini pasti kes kekalahan Kelantan (0) menentang Melaka United ( 3 ) yang berlangsung pada 
8 Julai yang lalu di Stadium Hang Jebat Melaka .

Rata-rata mereka dilihat berperang komen tidak berpuashati dengan kekalahan yang dialami .
Lantas , satu akaun facebook milik Nik Afiq dikatakan telah menghina makanan kesayangan negeri Melaka , iaitu cencalok . Maka berlakulah perang sindir menyindir antara mereka .

Menerusi komen diberikan , Nik Afiq dikatakan menyamakan cencalok dengan bau tahi , juga diperbuat dari bangkai udang . Kemudiannya diserang netizen yang dipercayai dari negeri melaka .  Gejala provoke ini mencetuskan kemarahan antara negeri Melaka dan Kelantan yang dipercayai bermula dari fanpage Sultan Melaka .

Namun , dipercayai setelah menerima ugutan dan tomahan berjemaah , akaun Nik Afiq dikatakan telah di deactivate .Komen berbaur penghinaan Akaun ini telah tiada dalam carian dipercayai DEACTIVE
Kalah dalam pertandingan adatlah . Mana ada orang kedua-dua akan menang dalam satu pertandingan . Yang tak boleh menerima kenyataan adalah fan . Jadi bertabahlah ! Next time jumpa lagi bagi menang pula .. Salam 3-0 .

www.kakishare.my

Sumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.