Semasa

Kerana Kongsi Pengalaman "Mengandung" , Sajat Dikecam Netizen Dengan Teruk


Sekeping gambar mampu menjadi sebuah cerita . Itulah yang terjadi kepada Sajat apabila tular satu gambar yang dimuatnaik semula ke laman IG miliknya . 

Tujuan Sajat hanyalah sekadar mengimbau kenangan kerjayanya sebelum memasuki bidang perniagaan kini . 

Jelas Sajat , gambar berkenaan diambil pada 2013 semasa beliau menjadi model sebagai wanita mengandung untuk pembikinan ‘flash mob’ bagi sebuah video komersial, dan ia dimuat naik di akaun Instagramnya.

“Memang saya ‘upload’ gambar ni, tapi tujuannya hanya berkongsi kerjaya Sajat saja. Sajat dulu seorang model dan penari. Dan gambar Sajat mengandung ini adalah lakonan Sajat menjadi wanita mengandung. 


“Dulu pun biasa jadi pelakon tambahan, jadi tak salah kita nak jadi watak apa pun. Tak ada pun yang lebih, yang terlebih mengata itu adalah netizen,”

“Biasalah, orang cantik selalu kena kecam. Sajat tahu apa Sajat buat. Jangan hanya kerana gambar, mereka nak menghina dan menghukum Sajat. Itukan dah dosa,” katanya.

Bagaimanapun Sajat kesal dengan pihak yang tidak henti-henti menyimpan hasad dengki terhadapnya sehingga sanggup menghina dan membuat fitnah.

“Dulu Sajat sekadar orang biasa, makan gaji dan kehidupan macam orang biasa. Tapi tak ada pula yang nak kecam. 

“Bila Sajat dah berada di tahap sekarang, banyak yang cuba nak memperlekehkan Sajat, itu adalah normal. Apapun yang Sajat lakukan, mak ayah tahu,” katanya.

Mengenai keinginan untuk mengandung, Sajat berkata: “Kalau ada jodoh kahwin baru kita tanya soal anak. Itu semua rezeki daripada Allah.”


www.kakishare.mySumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.