Semasa

Penat Menjadi Lelaki , Saiful Ku Juga Mencintaimu Terlajak Berubah ?


JEJAKA jambu , itulah yang dapat dilihat pada perwatakan Saiful . Selepas tamat program Malaysian Idol , Saiful hilang dari radar industri seni . Namun kemudian Saiful tampil dengan lagu single “Ku Juga Mencintaimu”, nama sebenar penyanyi berwajah manis ini adalah Mohammad Saiful Bakeri.

Namun, selepas lagu pertama itu, dia lama diam menyepi dan tiba-tiba muncul dengan lagu single kedua yang bertajuk “Aku Ada Di Sini”. macam biskut ehh


Ku Juga Mencintaimu popular pada tahun 2005Saiful popular dalam kalangan wanita kerana berwajah comel dan manis. Beliau juga sebumbung bersama Jaclyn Victor di bawah syarikat rakaman yang sama.

Namun, nama Saiful semakin tenggelam sehinggalah hari ini. Peminat dikejutkan dengan perubahan Saiful yang kelihatan seolah-olah golongan mak ny4h. Betul ke Saiful dah jadi p0ndan? Kita tunggu jawapan dari beliau sendiri.Layan gambar Saiful yang kelihatan seperti perempuan yang mengejutkan peminat di bawah :


Kita masih menunggu respon dari saiful sendiri setelah tersebarnya gambar-gambar privasi miliknya di media sosial setakat ini . Sabar ehh

sumber : BuletinMedia

www.kakishare.my


____________________________________________________
Jom tengok rancangan baru Siakap Keli x Kaki Share iaitu Akak Travel tonton video best ni :


Sumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.