Semasa

'Selamat Enggan Pergi Solat Jumaat Kerana Takut Rindukan Isterinya Rohaya , 71 Tahun 'Selamat dan Rohaya pasangan sensasi sejak dua minggu lalu apabila cerita pernikahan mereka menjadi bahan bualan media merata tempat . Dari bermulanya hari pernikahan sehinggalah perancangan 'keluarga' mereka dibongkar oleh pihak media .


Terbaru portal Tribunnews , sekali lagi Selamat dikatakan membuat kenyataan bahawa enggan keluar ke masjid menunaikan solat jumaat kerana takut merindukan isterinya di rumah .

Menurut Tribunnews , pada hari pernikahan berlansung penghulu kampung telah memberikan nasihat kepadanya agar menjadi seorang suami baik ,  mampu membimbing isteri juga taat menjalankan perintah Allah .

Tidak kurang juga isterinya Rohaya menasihati suaminya Selamat untuk tidak meninggalkan solat namun yang dibalas kembali Selamat ' mahu diajak isterinya bersama ke masjid tunai jumaat'Selamat bagaimanapun berkeras tidak mahu keluar menunaikan solat jumaat kerana takut rindukan isterinya walau 2 jam sekalipun tempoh pisahnya .

OMG ! Makin menjadi-jadi ya kau Selamat . Apapun ,kita pastinya mendoakan yang terbaik untuk mereka berdua . InsyaAllah

Sumber : Tribunnews
www.kakishare.mySumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.