Semasa

Tak Sambut Hari Raya Bersama ? Apa Dah Jadi Farid Kamil Dan Diana ?


Sebelum ini difahamkan rumahtangga Farid dan Diana agak goyah dan kini terus menjadi tanda tanya apabila raya tahun ini mereka tidak beraya bersama 

Melalui coretan di insta milik mereka berdua , Farid membuat ucapan kepada kedua anaknya Muhammad dan Nur Aurora tetapi jelas menunjukan Farid dan Diana berada pada lokasi yang berasingan .

Ucapan Farid di IG

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin saya mohon daripada semua.. Terutama kepada Muhammad serta Nur Aurora. Semoga Hari Raya Tahun ini membawa Seribu Keriangan buat anakanda berdua..Babah di sini mendoakan Semoga Anakanda berdua senantiasa Dilindungi Allah swt dan berada dalam keadaan Sihat. I miss both of you Muhammad and Aurora. Tulis Farid

Sementara itu Diana juga dilihat memuatnaik status yang membuatkan netizen bertambah keliru apabila tulisnya 

Cerita pagi tadi: you + little boy + little girl = apa apa je lah! Ibu #teamrayakl mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Kejap nanti giliran Babah #teamrayaKedah pula with both of you babies. Have fun and makan puas puas. Jangan lupa kumpul duit raya 🙈 Ibu know you will be in good hands under Babah's care, I will miss my babies. So, any more team #rayaKL? Angkat tangan!Sementara itu , Diana yang dihubungi mstar online cuma membalas " No komen , maaf "

Kita semua pasti mendoakan yang terbaik buat Farid dan sekeluarga agar senantiasa berada dalam keadaan bahagia dan juga dijauhi dari anasir jahat .

Jadi , sama-sama kita nantikan penjelasan dari pasangan ini 

www.kakishare.my

Sumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.