Semasa

Gila! Status Lelaki Ini Yang Sanggup Rogol Anak Sendiri Buat Netizen Bengang


Sudah banyak kali rakyat Malaysia digemparkan dengan kes haruan makan anak namun berita seorang bapa yang merogol anaknya hampir 600 kali adalah antara paling dahsyat sekali. 

Namun, ada juga pihak yang dikatakan 'menyokong' untuk merogol anak sendiri ini dan katanya lagi adalah lebih baik menghancurkan hidup anak sendiri berbanding anak orang lain! 

Berikut adalah perkongsian dari lelaki tersebut yang rata-ratanya agak mengejutkan ramai netizen. Malah lelaki tersebut adalah seorang Melayu dan beragama Islam. 


Menerusi gambar-gambar yang dikongsi oleh lelaki tersebut, lelaki tersebut dilihat selalu menghadiri majlis-majlis ilmu serta memakai jubah dan bersongkok. 

Lelaki ini juga berpegang dengan prinsip sekiranya musuh memberinya pilihan dia lebih rela merogol anaknya sendiri. Lihat saja jawapan yang diberikan oleh lelaki ini. 


Status lelaki tersebut kemudian menjadi viral di media sosial sehingga mendatangkan kemarahan netizen yang berang dengan kenyataan lelaki tersebut. Malah status laman Facebooknya itu dipenuhi dengan provokasi terhadap agama Islam. 


Semoga pihak berwajib mengambil tindakan segera ke atas lelaki ini. - www.kakishare.my

FACEBOOOK HERBAL RIMBA


Sumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.