Semasa

Inilah Mengapa Polis China Gigit Chopsticks Tiap Kali Mula Bertugas Ramai Tak Tahu !!!

Inilah Mengapa Polis China Gigit Chopsticks Tiap Kali Mula Bertugas Ramai Tak Tahu !!! | Beijing – Polis China terkenal sebagai pegawai keselamatan yang paling disiplin di dunia. Kerana kedisiplinan dan kerasnya bentuk latihan itu membuat mereka sukar untuk tersenyum.

Untuk mengatasi masalah tersebut, jabatan polis China kini memberikan pelajaran khusus bagaimana tersenyum kepada masyarakat. Jabatan polis di Dalian, Liaoning, baru saja mengadakan latihan khusus untuk mendapatkan para petugasnya yang lebih murah senyum.

Cara yang dilakukan cukup unik yakni peserta diberi masing-masing chopsticks. Mereka diwajibkan menggigit chopsticks tersebut sambil tersenyum.

“Latihan diadakan untuk membuat senyuman mereka seragam,” kata jurucakap polis Liaoning. Kursus ini juga berguna untuk meningkatkan kemahiran anggota polis di wilayah Liaoning ketika melayani masyarakat.

Kredit : DairiShare

P.S. 1 – Tips Berguna Buat Si Mata Empat Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 2 – Kereta Masuk Air Banjir? Ikuti 3 TIPS Jimat Selamatkan RM3,000 Anda !!!
P.S. 3 – Inilah 7 Gambar RUPA SEBENAR Mak Lampir Yang Buat Ramai Lelaki TERPESONA !!!
P.S. 4 – Kehebatan TEKNOLOGI KETENTERAAN Kerajaan Melayu Melaka Yang Buat Kita Kata WOW !!!
P.S. 5 – Inilah 30 GAMBAR Barang Mangsa Penumpang MH370 Yang Telah DIJUMPAI..19# Paling MENGEJUTKAN !!!

The post Inilah Mengapa Polis China Gigit Chopsticks Tiap Kali Mula Bertugas Ramai Tak Tahu !!! appeared first on KITA VIRAL.Sumber : kitaviral.com

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.