Semasa

'Kami Masih Saling Mengenali' - Netizen Teruja Sajat Kini Dilamun Cinta


Usahawan wanita berjaya, Nur Sajat sering saja dilanda kontroversi dan dikecam oleh netizen. Namun Nur Sajat tidak mengendahkan segala kecaman dan kritikan yang dilemparkan kepada dirinya. 

Baru-baru ini, tersebar gambar Nur Sajat bersama seorang jejaka yang hanya dikenali sebagai Coach Yin. Kerana gambar yang kelihatan mesra tersebut, ramai netizen menganggap Sajat kini dilamun cinta. 

Namun bagi Sajat, hubungan mereka cuma kawan rapat dan masing-masing cuba mengenali hati budi. Malah Sajat juga turut mengakui Coach Yin antara lelaki yang paling rapat dalam hidupnya. 


Menerusi satu laporan dari Harian Mero, Sajat mengakui saling berhubung kerana urusan perniagaan selain menjadi tempat untuk berkongsi masalah. 

"Dalam hidup kita perlu ada kawan rapat. Saya macam orang lain juga mengharap yang terbaik dalam hidup. Soal sayang atau rindu, bagi saya ia subjektif. Perasaan itu bukan hanya untuk kekasih tetapi sesiapa sahaja yang rapat dengan kita,” 

Netizen sering bertelagah mengenai jantina sebenar Sajat sehingga sering mencetus kontroversi yang memburukkan namanya. Tapi kalau sudah ada 'teman lelaki' mungkin betul Sajat seorang wanita.  - www.kakishare.my

FACEBOOK HERBAL RIMBA


Sumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.