Semasa

Kecomelan Melampau! 5 Foto Terbaru Ayda Jebat Macam Awek Korea Buat Peminat "Cair"


Baru-baru ini Ayda Jebat telah melancarkan single terbarunya Mata. Namun logo single terbaru tersebut mendapat kecaman netizen kerana berbentuk seperti lambang Iluminati. 

Ayda dalam satu kenyataan dalam Mstar Online menafikan perkara tersebut dan menjelaskan ianya adalah cetusan ideanya sendiri dan mata tersebut terhasil dari beberapa gabungan nombor. 

Susulan dengan pelancaran single terbarunya, Ayda ini tampil dengan berwajah baru dengan potongan yang agak berbeza dari sebelumnya. Rata-rata netizen turut memuji dan adanya yang geram kerana Ayda kelihatan sangat comel dan boleh membuatkan peminat lelakinya turut cair dengan penampilan terbarunya itu. Ayda Jebat juga bakal muncul dalam drama terbaru terbitan JS Pictures Dekatkan Jarak Kita yang akan ditayangkan dalam masa yang terdekat. 

Drama tersebut menampilkan Ayda Jebat bersama Syafiq Kyle serta beberapa barisan artis yang lain seperti Nadia Brian dan Catriona Ross. 

Apapun Ayda Jebat tetap comel! Semoga single dan drama terbaru Ayda mendapat penerimaan yang hebat oleh peminatnya. - www.kakishare.my


FACEBOOK HERBAL RIMBA


Sumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.