Semasa

Lelaki Buang Wanita Kesayangan Dari Tingkat 19, Puncanya MENGEJUTKAN Ramai !!!

Lelaki Buang Wanita Kesayangan Dari Tingkat 19, Puncanya MENGEJUTKAN Ramai !!! | KITA VIRAL – CHINA – Seorang lelaki didakwa di mahkamah Rabu lalu atas tuduhan membunuh seorang wanita yang menolak cintanya dengan membuangnya dari tingkat 19 bangunan kediaman.

8 TAHUN SIMPAN PERASAAN CINTA

Tertuduh berusia 27 tahun dari Hangzhou itu, difahamkan telah menyimpan perasaan terhadap wanita berkenaan selama 8 tahun sebelum bertindak membunuhnya. Tertuduh juga dikatakan menaruh rasa cinta pada wanita itu sejak dari bangku sekolah lagi di mana kedua-duanya merupakan rakan sekelas.

Lapor South China Morning Post, tertuduh dan wanita kesayanganya itu sebelum ini amat rapat. Selepas tamat persekolahan, mereka bersama-sama meninggalkan negara asal untuk menyambung pengajian di Amerika Syarikat.

Sejak dari itu, mereka menjadi semakin rapat dan kerap menghubungi sesama diri dan wanita itu akan sentiasa menceritakan perkembangan dirinya pada lelaki terbabit.

TOLAK LAMARAN NAMUN TIDAK PUTUS ASA

Bagaimanapun, dia menolak lamaran lelaki itu untuk bercinta. Sebaliknya meminta ruang dan masa untuk mengenali hati budi masing-masing. Enggan berputus asa, lelaki itu kemudian cuba memenangi hatinya dengan menghadiah barang-barang berharga seperti beg tangan dan barang kemas.

Pada Januari 2017, tertuduh berpindah ke Hangzhou, dipercayai untuk mendekati wanita berkenaan. Dari situ, kedua-dua mereka mula menjadi rakan serumah yang juga tinggal bersama seorang lagi rakan wanita.

BENGANG LIHAT GAMBAR LELAKI LAIN

Suatu hari, hubungan mereka menjadi tegang apabila lelaki itu menemui gambar wanita terbabit bersama lelaki lain yang diletakkan di meja biliknya.

“Saya kejar dia untuk lapan tahun dan dia tidak pernah bersetuju untuk merakam gambar dengan saya,” kata tertuduh pada mahkamah.

Dalam pengakuannya, tertuduh memaklumkan dia terdengar wanita itu bercakap tentang dirinya pada telefon, yang mengatakan dia tahu tertuduh cuba menagih cinta daripadanya, tetapi malangnya tertuduh bukan lelaki pilihannya.

“Saya tidak dapat tidur pada malam itu dan terasa sakit yang tak terkata,” katanya.

PERNAH SEARCH INTERNET CARA BUNUH

Menurut laporan polis, siasatan juga mendapati lelaki itu pernah mencari kata kunci ‘suicide’ dan ‘sentence for murder’ di internet yang dipercayai mempunyai kaitan dengan kematian mangsa.

Pada pagi keesokan harinya, lelaki itu menyerbu ke dalam bilik dan mengangkat mangsa sebelum membuangnya dari balkoni kediaman mereka di tingkat 19.

Difahamkan, mahkamah masih lagi membicarakan kes tersebut dan hukuman masih belum ditentukan untuk kesalahan tertuduh.

Kredit : TheReporter

The post Lelaki Buang Wanita Kesayangan Dari Tingkat 19, Puncanya MENGEJUTKAN Ramai !!! appeared first on KITA VIRAL.Sumber : kitaviral.com

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.