Semasa

Lelaki Jual Surah Yassin Tapi Biadap Bila Tak Mahu Beli Sehingga Kereta Kena Calar Di Pulau PinangPening juga dengan sikap sesetengah orang sekarang ini. Asal tak puas hati mesti nak rosakkan harta benda orang sesuka hati. Mungkin apa yang terjadi pada wanita ini wajar dijadikan iktibar untuk semua. 

Kejadian yang menimpa wanita tersebut berlaku di sebuah pasaraya di Seberang Jaya, Pulau Pinang. Ketika itu, wanita tersebut baru sahaja meletakkan kenderaan di zon khas wanita. 

Dan ketika itu muncul seorang lelaki warga asing sedang menunggu betul-betul di depan pintu kereta wanita berkenaan sambil menghulurkan Surah Yasin dan memaksa wanita tersebut mengambil Surah Yasin tersebut. 

Berikut adalah perkongsian dari wanita berkenaan. 


Menerusi perkongsian tersebut, dalam masa tak sampai satu jam wanita itu kembali ke keretanya dan mendapati terdapat kesan torehan di kedua-dua belah pintu kereta yang baru sahaja dibeli 4 bulan lalu. 

Kepada wanita-wanita di luar sana supaya berhati-hati kerana banyak sangat kes yang terjadi melibatkan kaum wanita akhir-akhir ini. - www.kakishare.my

FACEBOOK HERBAL RIMBA


Sumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.