Semasa

Saintis Suntik ‘BENIH’ Sendiri Ke Dalam Telur Ayam Untuk Cipta Raksasa, Namun Hasilnya MENAKUTKAN !!!

Saintis Suntik ‘BENIH’ Sendiri Ke Dalam Telur Ayam Untuk Cipta Raksasa, Namun Hasilnya MENAKUTKAN !!! | KITA VIRAL – Pelbagai jenis manusia pelik yang muncul dengan perangai mereka yang serba aneh itu. Ada antara mereka hanya mahukan publisiti dan tidak kurang pula yang sekadar mahu berkongsi ‘minat’ mereka semata-mata.

Seorang lelaki yang berasal daripada negara luar telah melakukan satu eksperimen yang sangat pelik dan mungkin tidak pernah dilakukan oleh mana-mana saintis atas muka bumi ini.

PUNCA EKSPERIMEN

Lelaki yang tidak mahu dikenali identitinya itu telah menyuntik air maninya sendiri ke dalam sebutir telur ayam bagi menghasilkan raksasa hibrid, campuran mamalia dan reptilia atau lebih tepat lagi, campuran manusia dan ayam.

Setelah melalui pelbagai kaedah saintifik yang dijalankan di dalam sebuah makmal peribadi, lelaki ini telah berjaya mencipta beberapa jenis raksasa yang tidak diberikan nama.

SUNTIK AIR MANI SENDIRI

Melalui eksperimen mengarut yang tidak beretika ini, lelaki itu telah menyuntik masuk air maninya sendiri ke dalam nukleus telur ayam secara saintifik. Mari lihat beberapa jenis spesies yang tidak diketahui genetiknya.

Walaupun foto spesies yang terhasil amat memeranjatkan, namun ramai orang yang mempersoalkan kesahihannya gambar tersebut dan menganggapnya sekadar internet hoax semata-mata.

Tonton Video Eksperimen Berkenaan :

Sumber : Taikotai.tv

The post Saintis Suntik ‘BENIH’ Sendiri Ke Dalam Telur Ayam Untuk Cipta Raksasa, Namun Hasilnya MENAKUTKAN !!! appeared first on KITA VIRAL.Sumber : kitaviral.com

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.