Semasa

Sajat Kena Kecam Dengan Netizen, Ini Respon Sajat Buat 'Haters' Sentap


Fashion KL Week Ready To Wear 2017 sedang berlangsung di Pavillion Kuala Lumpur bermula sejak semalam. Maka sudah pasti ramai selebriti terkenal dan turut serta dalam event besar-besaran ini. 

Jutawan kosmetik terkenal Nur Sajat juga turut hadir sama memeriahkan acara tersebut dan membuat penampilan istimewa dalam slot pereka Zery Zamry. 

Sajat nampak cantik apabila mengenakan pakaian jenis dress dan berkonsepkan lace hitam dan berkasut tumit tinggi. Penampilan anggung Nur Sajat itu membuatkan ramai yang terpengun dengan kecantikkan Sajat. 

Tetapi segelintir 'haters' bertindak untuk mengecam cara Sajat berpakaian pada malam tersebut. Dalam satu video pendek yang dimuat naik menerusi IGnya, ramai netizen telah mengutuk dan memperli cara penampilan jutawan tersebut. 

Mungkin agak berang dengan komen-komen netizen yang pedas, Sajat turut membalas dengan laharan yang padu kepda salah seorang pengkritiknya. Namun, Sajat seperti biasa tidak mengendahkan apa yang ditulis dan memuat naik gambar yang dikatakan terlalu seksi itu. Ini antara gambar-gambar ketika Nur Sajat berada di acara KLFSW 2017.FACEBOOK HERBAL RIMBA


Sumber : kaki share

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.