Semasa

Buat LIVE Sambil Tayang APAM Tak Perasan Ayah Ada Kat BelakangPenulis Serba salah rasanya untuk mendedahkan aksi-aksi tidak senonoh gadis-gadis bertudung yang kami yakin beragama Islam dan berbangsa Melayu.

Namun jika tidak didedahkan, ramai pula nanti ibu bapa yang tidak percaya tentang "penyakit kronik" yang melanda anak-anak gadis kita di zaman ini dan memandang remeh perkara tersebut.

Lebih-lebih lagi apabila dunia tanpa kawalan ini dikeruhkan lagi dengan apps terbaru yang menjai kegilaan para remaja iaitu BIGO.

Bagi makhluk bergelar lelaki, sebaik terpandang seorang gadis yang mengenakan hijab atau tudung labuh maka secara automatis apa yang terlintas di fikiran adalah ‘gadis tersebut pasti seorang yang menjaga akhlak serta mengikut tuntutan agama.’

Di indonesia, Sau video yang agak lucu sedang viral yang memperlihatkan seorang gadis sedang bermain bigo secara live sambil mempamerkan ASAM KEPINGNYA Tidak sedar bapanya ada dibelakang.

Lihat Gambar/Video Nya Dibawah: 

p/s: Kandungan Ini  Mungkin Tidak Sesuai Untuk Dibawah Umur, Jika Kamu Masih Dibawah Umur Diminta Tidak Membuka Link Dibawah..!!!

Buat LIVE Belakang AyahSumber : kaki cuci

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.