Semasa

"Jangan Tanya Soalan Bodoh!" Shila Amzah Mengamuk Ditanya Kenapa Dah Gemuk

"Jangan Tanya Soalan Bodoh!" Shila Amzah Mengamuk Ditanya Kenapa Dah Gemuk


Ada individu yang sering tidak berlapis apabila berkata-kata. Selalunya mereka ini hanya cakap lepas dan sering memberi komen yang 'jujur'.

Dalam satu insiden, Shila Amzah berang dan menegur sikap peminat yang tidak sensitif menyoal tentang dirinya semakin gemuk selepas bergambar..

Shila Amzah dilihat agak bengang sehingga mengeluarkan kata-kata ‘pedas’ buat peminatnya itu dan juga sempat memerlinya.

Kata Shila Amzah, soalan yang ditanya oleh peminatnya itu agak ‘bodoh’.

Dengan menggunakan percakapan Bahasa Inggeris, Shila meminta peminatnya itu mencerminkan diri terlebih dahulu sebelum mengeluarkan komen tentang perubahan dirinya.

Ini komen panas Shila Amzah:

"Jika kamu ingin mengambil gambar bersama saya, tiada masalah. Tetapi selepas itu janganlah tanya soalan bodoh seperti kenapa saya semakin gemuk! 

"Saya rasa, apabila ingin berkata sesuatu tentang seseorang, kamu perlu fikir dan dapatkan cermin dan betulkan foundation di wajah terlebih dahulu.
 

" Saya tiada masalah jika kamu miliki wajah yang hodoh, tetapi mempunyai hati yang busuk adalah lebih teruk. Betulkan sikap itu sebelum bercakap dengan orang,”

~Video Shila Amzah mengamuk ( TONTON SINI )

Memang ada wanita yang sensitif apabila digelar gemuk dan Shila Amzah adalah antara yang tergolong dalam golongan tersebut.

Sabarlah ye...

Sumber : berita memey

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.