Semasa

Kerjaya Malap, Sharnaaz Ahmad Tiada Tawaran Berlakon..Last Berlakon Tahun Lepas

Kerjaya Malap, Sharnaaz Ahmad Tiada Tawaran BerlakonPelakon popular Sharnaaz Ahmad akui berasa pelik apabila kurang menerima tawaran berlakon sejak akhir-akhir ini.

Sharnaaz yang telah berkahwin dengan kakak Neelofa, mengatakan, kali terakhir dia menjalani penggambaran ialah melalui drama Awak Sangat Nakal berganding dengan Ayda Jebat tahun lalu.

Ini komen Sharnaaz:

"Saya pelik tiada tawaran lakonan buat saya. Kalau ada pun, drama episod yang panjang. Saya terpaksa tolak kerana tidak mampu memberi komitmen berbulan-bulan.

"Bukan apa, bakat baharu, tidak kisahlah, sekurang-kurangnya mereka boleh mendapat pendapatan tetap,"


Pada mulanya Sharnaaz berhasrat untuk menerbitkan drama sendiri tetapi dia mendakwa mainan 'politik' dalam industri hiburan menyebabkan hasrat itu dilupakan.

Ini pendedahan Sharnaaz:

"Memang perkara ini (dakwaan 'politik' dalam industri seni) tampak kecil kerana mana-mana industri pun ada masalah ini. Mengapa tidak, asyik produksi sama saja yang mendapat projek.

"Jadi saya berfikir dua kali untuk menerbitkan drama. Namun, itulah, saya tidak boleh menyalahkan mereka kerana itu rezeki mereka,"


Setelah kurang mendapat tawaran berlakon, Sharnaaz tetap mempunyai rezeki lain iaitu dalam bidang perniagaan.

Ini katanya:

"Mungkin daripada segi lakonan tiada tawaran, namun Allah buka rezeki untuk saya meneroka bidang perniagaan. Alhamdulillah, saya terbabit dalam kegiatan pembinaan, pembersihan dan perdagangan.

"Saya tidak boleh mengharapkan pendapatan daripada lakonan kerana perlu memikirkan masa depan keluarga,"


Tentang perkahwinannya, Sharnaaz kini berasa amat bahagia.

Ini komen Sharnaaz:

"Alhamdulillah, saya bersyukur dengan kehidupan sekarang, apatah lagi sentiasa berada di samping isteri membuat saya cukup bahagia.

"Saya kuat makan sekarang. Itu yang membuatkan saya berisi," 


Sumber: BH.

Sumber : berita memey

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.