Semasa

Rasa Kau Betina !! Nak Sangat Main Dengan Laki Aku Kan? Kasi Viral Video Kau Tuee!!


Rasa Kau Betina !! Nak Sangat Main Dengan Laki Aku Kan? Sekarang Biar Semua Orang Boleh Lihat..!!Emm..apa boleh buat kan, zaman sekarang ni laki lebih ramai dari wanita.

Rasa curiga dan resah terhadap suami yang kerap menghilangkan diri selama beberapa jam setiap minggu tanpa menghubungi isterinya mendorong wanita itu mengambil inisiatif untuk menyiasat gerak geri suaminya, lapor si isteri meminta ibu dan ibu saudaranya mengekori lelaki itu yang dilihat
pergi ke sebuah rumah flat kecil yang menempatkan kekasih gelapnya selama ini..Fuhh lama tue simpan.!!

Ketiga-tiga wanita itu kemudian menyerbu masuk kediaman tersebut dan mendapati lelaki itu sedang berasmara dengan kekasih gelapnya.

Berang melihat wanita muda itu, si isteri terus mengheret kekasih gelap suaminya yang hanya memakai baju dalam dan tuala telah membogelkan wanita itu.

Menurut individu yang merakam video tersebut, berkata, "Tiada seorang pun yang bersimpati dengan dia yang kantoi menjalinkan hubungan seks dengan suamiorang.

Dia sendiri menerima hukuman itu kerana dia tahu apa yang dia buat itu salah. Inijuga sebagai amaran kepada orang lain agar tidak melakukan perbuatan seperti ini. Mereka sepatutnya takut dengan kesan dari perbuatan yang tidak bermoral ini," katanya

Video Kantoi :

Sumber : kaki cuci

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.