Semasa

(13 Foto) Sekitar Majlis Pertunangan Dynas Mokhtar.. Tahniah!Pelakon dan pengacara popular  Dynas Mokhtar atau nama penuhnya, Wan Intan Edrinas Wan Mokhtar, selamat melangsungkan majlis pertunangan di kediaman keluarganya di Shah Alam, Selangor.

Pada umur 34 tahun, Dynas akhirnya bertunang setelah hampir empat tahun menjalani hidup sebagai ibu tunggal.

Dari rancangan awal, Dynas Mokhtar dijangka bakal menamatkan zaman solonya pada April tahun depan.

Pelakon dan pengacar jelota ini sememannya memasang impian untuk menjadi suri hidup kepada usahawan, Shazrik Din.

Pertunangan mereka membuktikan hubungan Dynas dan Shazrik sememangnya serius.


Ini komen Dynas Mokhtar: (BeritaHarian)

"Alhamdulillah, saya lega kerana hubungan kami sejak tiga tahun lalu kini melangkah ke fasa yang lebih serius iaitu pertunangan. Insya-Allah, tidak lama lagi kami berdua akan melangkah ke gerbang perkahwinan.

"Saya sentiasa berdoa impian untuk memiliki kehidupan berkeluarga yang sempurna seperti wanita lain akan dipermudahkan. Majlis pernikahan kami dijangka berlangsung pada April tahun depan, cuma tarikh belum ditetapkan.

"Keluarga kami merestui hubungan ini. Begitu juga dengan dua anak saya hasil perkahwinan terdahulu iaitu Khyra Khalyssa, 7, dan Mohamed Haqaish, 5. Mereka begitu terbuka dan gembira menerima kehadiran Shazrik,"

"Jika ditanya mengenai perancangan hari depan, kami sepakat untuk mengadakan pernikahan disusuli majlis resepsi kecil. Insya-Allah, ia akan berlangsung di sebuah dewan secara tertutup dan hanya dihadiri mereka yang rapat,"

Dynas memberitahu, sejurus selepas bertunang, dia dan rakan-rakan mengambil kesempatan untuk meraikan ulang tahun kelahiran Shazrik yang ke-35.

Majlis sambutan hari lahir Shazrik itu turut dibantu teman baik mereka, Awal Ashaari dan Scha Alyahya.

Ini gambar sekitar majlis pertunangan Dynas Mokhtar dan Shazrik:
Sumber : berita memey

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.