Semasa

(KENYATAAN RASMI) Hans Isaac Umum Tak Jadi Kahwini Aileen Gabriella RobinsonDatuk Hans Isaac telah membuat satu pengumuman yang menduka cita kan pada hari ini.

Pelakon, pengarah dan penerbit kacak ini mengumumkan bahawa dia tidak jadi berkahwin dengan tunangnya iaitu Aileen Gabriella Robinson.

Pengumuman itu dibuat melalui laman IG miliknya sebentar tadi dan ternyata mengejutkan ramai pihak.

Ini foto yang dibuat naik oleh Hans Isaac:Melalui portal mStar pula Hans Isaac ada memberi sedikit komen tentang keputusannya itu.

Ini komennya:

"Dengan berat hati saya umumkan bahawa rancangan saya untuk berkahwin, setelah bertunang pada 29 Februari awal tahun ini, terpaksa dibatalkan.

"Keputusan untuk membatalkan rancangan perkahwinan ini tidak mudah dan dibuat setelah berfikir panjang susulan daripada pertunangan tersebut,"

Datuk Hans Isaac dan model yang juga bekas ratu, Aileen Gabriella Robinson telah bertunang Februari yang lalu dan merancang untuk berkahwin pada bulan Julai.

Kemudian mereka berdua telah bersetuju untuk menunda tarikh perkahwinan mereka kerana dikatakan ada masalah dengan kehadiran keluarga.

Ketika itu pelbagai spekulasi timbul apabila Aileen Gabriella Robinson dilihat membuang semua foto foto Datuk Hans Isaac di laamn media sosial IG miliknya.

Akhirnya hari ini satu kenyataan rasmi dibuat oleh Datuk Hans Isaac yang merungkai segalanya. Mereka tak jadi kahwin.

Melalui ruang komen, ramai yang memberi semangat kepada Datuk Hans Isaac supaya kuat / stay strong dengan dugaan yang menimpanya  ini.
Sumber : berita memey

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.