Semasa

"Saya tenung muka awak sampai tertidur" - Fathia Latiff kepada Remy Ishak, Kemudian Tiz Zaqyah Pula..



Pelakon yang sering mencuri perhatian dan menimbulkan kontroversi iaitu Fathia Latiff sekali lagi mencuri perhatian orang ramai di media sosial Twitter petang semalam.

Memang banyak isu yang ditimbulkan oleh Fathia Latiff pada tahun ini. Fathia Latiff juga terkenal sebagai salah seorang artis yang amat aktif dalam penggunaan laman media sosial Twitter.

Kali ini, Fathia Latiff telah membalas kenyataan rakan artis iaitu pelakon kacak Remy Ishak dalam satu situasi sangat janggal (awkward).

Pada mulanya, Remy Ishak menulis satu tweet di akaun Twitternya dengan mengajukan soalan kepada peminatnya jika berpeluang bercuti bersama-sama, apa yang akan dilakukannya.

Ini tweet Remy Ishak itu:

"Jika anda seorang peminat dan berpeluang untuk bercuti bersama saya, apakah yang akan anda lakukan sepanjang perjalanan."

Twwet dari Remy Ishak itu di tulis sekitar pukul 9 pagi semalam dan mendapat pelbagai respon balas daripada peminatnya yang rata-rata teruja untuk bercuti bersama-sama pelakon tersebut.

Kemudian, melihat tweet tersebut, Fathia Latiff turut memberi respon balas kepada Remy Ishak.

Fathia Latiff tidak melepaskan peluang untuk berkongsi perkara yang ingin dilakukan dengan Remy sekiranya berpeluang bercuti bersama.


Ini respon balas Fathia Latiff: "Saya akan tenung je muka awak sampai tertidur,"

Reaksi gurauan dari Fathia Latiff itu dengan pantas mendapat retweet dan likes daripada pengguna twitter yang lain.

Lebih menarik, tweet Fathia Latiff itu mendapat respon daripada bekas kekasih Remy Ishak iaitu Tiz Zaqyah yang hanya menulis "Uish".


Ini fotonya:



Kemudiannya, ada yang mula mengingatkan kepada Fathia Latiff bahawa Remy Ishak itu adalah tunangan orang dan tweet Fathia itu agak janggal.

Ada juga peminat juga kembali mengingatkan Fathia bahawa Remy sudah berstatus tunangan orang dan memohon agar pelakon itu untuk 'move on'.

"Tunang orang tu," tulis seorang pengguna Twitter.

Ketika ini, Remy Ishak dikatakan sedang bercuti di New Zealand.

Sumber: Astro Gempak

Sumber : berita memey

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.