Semasa

(VIDEO) Fattah Amin Dan Fazura Sebaik Sahaja Selepas Bernikah.. SweetnyaAkhirnya segala teka teki dan spekulasi yang melanda pasangan popular Fattah Amin dan juga Fazura, berakhir semalam.

Pasangan popular ini akhirnya sah bergelar suami isteri setelah diijabkabulkan sekitar jam 9.50 malam tadi dengan hanya sekali lafaz.

Majlis pernikahan berlangsung secara tertutup di hotel Ritz Carlton, Kualan Lumpur yang hanya dihadiri teman rapat dan ahli keluarga sahaja.

Berita ini disahkan melalui laporan  oleh wartawan Berita Harian malam tadi. Sememangnya berita ini amat ditunggu ramai terutaam peminat setia Fattah Amin dan Fazura.

Pengantin perempuan, Fazura kelihatan anggun mengenakan baju kurung moden sentuhan pereka kegemarannya yang juga rakan baiknya iaitu Rizman Ruzaini dan solekan oleh Sheila Mohamed, manakala Fattah pula segak berbaju Melayu.

Rizman Ruzaini turut memuatnaik foto Fattah Amin dan Fazura setelah bernikah di laman IG miliknya yang terus menajdi viral.

Kemudian melalui satu perkongsian di laman Instagram, sebaik sahaja selesai diijab kabulkan, Fattah Amin dan Fazura telah membuat kejutan khas.

Kejutan khas ini dibuat untuk abang Fazura iaitu Ahmad Faiz yang menyambut hari kelahirannya.

Satu sambutan hari jadi yang mengejutkan  (suprise bithday) dibuat untuk abang kandung Faura itu.

Ini videonya:


Melalui video itu, Fattah Amin dan fazura dilihat hadir bersama pekerja hotel yang membawa kek hari jadi kepada abang Fazura.

Mereka menyanyikan lagu 'Happy birthday' kepada abang Fazura itu.

Yang menariknya ialah kemesraan suami isteri yang ditunjukkan oleh Fattah Amin dan Fazura.

Fattah Amin telah meletakkan tangannya di atas bahu Fazura ketika menyanyikan lagu selamat hari jadi itu. Amat romantik sekali!

Semoga pasangan ini bahagia selalu. Tak sabar nak lihat gambar sekitar majlis pernikahan Fattah Amin dan Fazura ini nanti.

Selamat berbahagia Fattah dan Fazura!!

Sumber: Instagram Wan Zaz Rena
Sumber : berita memey

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.