Semasa

(VIDEO) Sekitar Majlis Pertunangan Fattah Amin Dan Fazura


Akhirnya, video pertunangan Fattah Amin dan Fazura telah dikongsi! Ini sememangnya satu momen yang dinanti ramai terutama peminat Fattah Amin dan juga Fazura.

Umum mengetahui, pasangan ini telahpun akui bertunang pada 13 November yang lalu dalam satu majlis tertutup yang dihadiri oleh ahli keluarga dan teman rapat kedua-dua pasangan ini sahaja.

Tempat pertunangan pasangan sama cantik sama padan ini telah berlangsung di kediaman keluarga Fazura iaitu rumah neneknya di Petaling Jaya, Selangor.

Semalam, pasangan popular ini telah membuat satu tindakan yang cukup berani dengan berkongsi video detik paling bersejarah dalam hidupnya.

Bintang Popular Tahun 2016, Fattah Amin dan juga pelakon filem popular Fazura telah berkongsi video majlis pertunangan mereka berdua.

Jom tonton videonya:


Baru sahaja dimuat naik, video yang berdurasi selama 3 minit  ini lantas menjadi viral sekelip mata dan mendapat tontonan yang banyak sekali.

Ramai orang ramai dan follower mereka memberi respon positif terhadap majlis pertunangan ini.

Fazura yang kelihatan cukup anggun dengan persalinan rona merah jambu. Fazura nampak berseri-seri sangat! Fattah Amin juga kelihatan kacak dan ceria sekali.

Video ini  dihasilkan oleh Black Pepper Production dan telah mendapat lebih kurang 160ribu jumlah tontonan dalam masa beberapa jam, dan hampir 500 ribu tontonan dalam masa 6 jam. Memang hebat penangan pasangan sweet ini.

Tahniah buat pasangan ini, semoga segala perancangan pernikahan berjalan lancar dan sempurna.

Mereka dijangka bernikah tidak lama lagi, dan majlis resepsi akan berlangusng pada tahun hadapan.

Sumber: IG Fattah AMin / IG FazuraSumber : berita memey

Sumber :
ADS HERE

About Jubah Semalam

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.